Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/var/www/clients/client41/web246/web/includes/menu.inc 579 sor).

Kuhárszky Tímea

Kuhárszky Tímea vagyok, három gyermek édesanyja. Három fiú, három különböző életút.

 Folyamatos anyai aggodalmam ellenére az ő sikereik tartanak tükröt elém, hogy amit csinálok, azt jól csinálom. A nevelésük - útmutatás - mellett, a hivatásom kiemelkedően fontos számomra. Segítő-szakmában dolgozom, ahol emberek életének jobbá tétele a kitűzött cél, bármilyen élethelyzetből is érkeztek.

Mottó:  „A művészetben kifejeződik a legbelső emberi lényeg. Érzékennyé tesz, és megtanít a harmóniára, egyfajta belső iránytűvé válik.” (Herbert Read)
 

 Első diplomámat 1999-ben kaptam a Janus Pannonius Tudományegyetem Néprajz és Művelődésszervező szakán, majd addiktológiai konzultáns oklevelet szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. Ezt követően az ELTE Társadalomtudományi Kar, Szociális munkás szakon másoddiplomáztam, valamint a Wesley János Főiskola Komplex művészeti terapeuta képzésén kitűnő eredménnyel vizsgáztam.

 Több mint tizenöt éves szakmai múlttal a hátam mögött hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen örömökben és sikerekben gazdag hivatásom lehet.

 Hiszem és tapasztalom, hogy az alkotásnak, mint az önkifejezés kreatív formájának nemcsak az egészségmegőrzésben van fontos szerepe, hanem személyiségünk megismerésében is.

 A művészetterápia a gyógyításon túl ezt az önismereti célt is kiválóan szolgálja.
Ennek tudását, megismerését szeretném átadni Neked, amennyiben úgy érzed, valahol elakadtál és keresed a számodra megfelelő utat. Ne feledd; egyensúlyban tartani a belső világodat, az első megtett lépés a Boldogság felé.

 

 

művészetterápia