JAM Táncműhely (Archív 2016)

Kedves Látogató!

Ez az oldal és az almenűi a történelmünk részét képezik. A régi tevékenységünk és weboldalunk tartalmait tükrözik.

2016 végével a JAM Táncműhely A Csanády utcában bezárt. 
Vezetője Lantos Andrea az alábbi sorokkal búcsúzott:

"Egy helyszín eltűnik, egy név lassan az emlékeinkbe süllyed, egy ajtó becsukódik, egy korszak lezárul. Ám máris nyílik egy másik ajtó, kezdődik egy újabb korszak, ami az előző folytatása bár, mégis valami új. Szeretem a változást. Új lendületet, új lehetőségeket rejt magában. Én már érzem is a friss levegőt az arcomon.

2016. november 30-án a Jam Táncműhely bezárja kapuit, és átadja helyét a Savoy Garden Táncstúdiónak. Jómagam is elbúcsúzom a Jammel együtt. A Savoy Gardent Bóbis László és Bóbis Bence keltik életre. Alább olvashatjátok üdvözlő soraikat.

Köszönöm nektek, hogy életet, derűt, mosolyt hoztatok a Jambe. Ti tettétek különleges közösségi helyszínné ezt a kis alagsori helyiséget – nélkületek mit sem ért volna minden igyekezet.

Kívánok nektek sok-sok táncot, mosolyt, örömet! Próbáljatok ki mindenféle műfajt és találjátok meg a ti táncotokat, a ti zenéteket, a ti stílusotokat!

A táncparketten találkozunk :)

Lantos Andrea (Bonca)
Jam Táncműhely"

Abban a szerencsében lehet részetek, hogy most egy ajtó bezárulásával két ajtó is megnyílt, hisz a JAM Táncműhely egyesület is megújul. Mivel már nem csak a táncé lesz a főszerep változik a neve és a tevékenysége is. Az eddig megszokott táncaitokat a Savoy Garden Táncstúdióban folytathatjátok és a JAM Egyesület pedig elnyerte egy új kultúrális színtér vezetését, így a Világcsücsökben folytatja tevékenységét KultúrJAM néven. Lesz itt persze pár új tánc is, de hangsúly sok más művészeti ágra terelődik. Lesz itt bűvészsuli, filmklub, művészetterápia, gerinctorna, cirkuszi foglalkozások, színház, népdalkör, nyelvi klub, festőklub, társasjátékest és persze lesznek partyk, és lehet termet bérelni, tehát elég sokszínűvé vállik a tevékenység.
- Ha kedvet érzel, ha ötleted van, ha csatlakoznál, ha oktatnál, szerveznél, itt a legjobb idő a csatlakozásta, csak írj nekünk! 

- Szeretettel várunk programjainkon. Regisztrálj, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy lásd miket szervezünk nektek, hogy alakulunk!

KultúrJam


A Savoy Garden Táncstúdió köszöntője:

"Kedves Táncosunk,

A Jam Táncműhely átváltozik a téli ünnepek alatt egy hangulatos, meleg, otthonos közösségi helyiséggé, ami ezentúl a Savoy Garden Táncstúdió név alatt folytatódik.

Január 9-én megújulva, megszépülve várunk szeretettel új helyszínünkön, amit a Csanády utca 16 szám alatt találsz meg.

Hamarosan bővebben is tudsz rólunk olvasni a savoygarden.hu oldalon, tanárainkról, táncainkról, helyszínünkről. :)

Decemberben óráink nagy része folytatódik, a Fit & Go külső helyszínen (Kresz Géza utca 25.), bővebben tanárodtól, illetve a Jam oldalán tudsz informálódni, amíg a miénk el nem indul.

Várunk januártól is sok szeretettel!

Bóbis László, Bóbis Bence"

Azóta megnyílt a Savoy Garden Táncstúdió és remek órákat tartanak és nagyszerű rendezvényeket csinálnak, ígyhát ajánljuk, hogy táncra fel! savoygarden.hu